Caravan Repair


CaravanRepair® is een concept om de camper en caravan schadelast van de geprofileerde caravan/camperwand te beperken. CaravanRepair® werkt daarbij nauw samen HBC system. Wij zijn gespecialiseerd in allround reparaties aan alle merken caravans.

Wij zijn werkzaam voor zowel caravanbedrijven, particulieren als verzekeringsmaatschappijen. Wij streven ernaar het ongemak van een caravanschade voor onze klanten tot een minimum te beperken. Dit doen wij door nauw samen te werken met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Een goed caravanreparatie systeem valt of staat met degene die de reparatie uitvoert. Onze monteurs hebben goede opleiding gevolgd. Het CaravanRepair® concept staat garant voor kwaliteit. Het HBC system wandherstelsysteem wordt dan ook geleverd met een volledige opleiding.


Naast actuele informatie en tips, stellen wij ook
graag ons bedrijf aan u voor. Mocht u desondanks nog vragen hebben stuur dan gewoon even een berichtje naar info@autoschadepauwels.nl of vul
het contactformulier
in.

Caravan uitdeuken, spuiten.
   


Het voorkomen van caravan ligt niet in onze hand, maar wij garanderen u als u Autoschade Pauwels kiest voor de reparatie van uw caravan, wij het ongemak tot een minimum voor u beperken

Antoon Pauwels.