Garantie hoe zit dat ?


 

" Autoschade Pauwels... "

Herstelt ca. 2000 voertuigen per jaar. Dit doen wij in opdracht van verzekeraars, lease maatschappijen en particulieren, dealers en garagebedrijven. De werkplaats is mens en milieu vriendelijk ingericht, en alle voorzieningen die nodig zijn om vakwerk te leveren zijn aanwezig.

Er werken gemotiveerde vakmensen die allen één en hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk het puntgaaf maken en veilig klaarzetten I repareren van de schadeauto van de berijder. Natuurlijk zijn er voldoende mogelijkheden om je vakkennis op pijl te houden. Wij bieden diverse vakgerichte opleidingen aan binnen ons bedrijf. Ook als je geen ervaring hebt kan je bij Autoschade Pauwels binnenstappen en intern een opleiding volgen tot autospuiter, autoplaatwerker.

Autoschade Pauwels is een erkend leerbedrijf. Er heerst een ontspannen sfeer binnen het bedrijf waar duidelijk in de "wij"-vorm wordt gewerkt. Een ieder is belangrijk in de schakel om de auto te repareren. Naast dit alles betalen wij een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals spaarloonregelingen en vele andere voorwaarden.
Op dit moment zijn er geen vacatures.