Autoschade Pauwels

Ruim 25 jaar geleden begon Antoon Pauwels als autoschadehersteller.

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan en het behalen van de benodigde diploma’s, kwam het plan een eigen onderneming te starten .

In 1994 werd de knoop doorgehakt en de bouw van een nieuw bedrijf, wat voldoet aan de hoogste normen.

Al direct bij de ontvangst merkt u dat u bij ons, de persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onder genot van een kop koffie begeleiden we u op vakkundige wijze met de totale schade afwikkeling. Eventueel staat er een vervangende auto voor u klaar.

Autoschade of caravanschade is lastig, maar het kan ons allemaal overkomen. Na een aanrijding, maar ook bij diefstal en andere zaken zullen er voor u tal van vragen zijn.
Om u hierbij te helpen, kunt u op onze site het antwoord vinden van de meest voorkomende vragen.

Hebt u nog vragen hebben stuur dan gewoon even een berichtje naar info@autoschadepauwels.nl of vul het contactformulier in.

Het voorkomen van autoschade of caravanschade ligt niet in onze hand, maar wij garanderen u als u Autoschade Pauwels kiest voor de reparatie van uw auto, wij het ongemak tot een minimum voor u beperken

Antoon Pauwels.

100% ONTZORGEN

Bij schade wilt u graag zo snel mogelijk geholpen worden. Wij begrijpen dit. Wij ontzorgen u waar mogelijk om u zo vlot en prettig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

100% KLANTGEDREVEN

Onze grootste drijfveer is het waarmaken en overtreffen van uw verwachtingen. U verdient namelijk de beste service en kwaliteit.

100% VAKMANSCHAP

Bij A.A.S. Autoschade Pauwels doen we waar we goed in zijn: het herstellen van schade. Door middel van trainingen, transparante communicatie en een innovatieve aanpak is onze kennis altijd up-to-date.

100% BETROKKEN

Ondernemen betekent voor ons het leveren van een bijdrage aan milieu en maatschappij. Hierbij leggen we de nadruk op duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat tevreden klanten over ons vertellen

Onze belofte