Schade aan uw caravan of camper?Door de geavanceerde bouwwijze, met sandwichpanelen en hoogwaardige kunststoffen, is het repareren van schade aan uw caravan of camper een vak apart. Niet alle autoschadeherstelbedrijven zijn in staat om schadeherstel uit te voeren bij caravans en campers. Autoschade Pauwels heeft zich naast autoschadeherstel toegelegd op het specialisme van caravanschadeherstel en camperschadeherstel: wij hebben alle kennis en expertise in huis om schade aan uw caravan of camper vakkundig te herstellen.

Wanneer u schade heeft aan uw caravan, wordt door veel partijen vaak direct de gehele zijkant van uw caravan of camper vervangen. Een tijdrovende klus, die ook direct behoorlijk in de papieren loopt! Bij Autoschade Pauwels proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden, dit doen we door te kijken of we de deuk en/of kras kunnen verwijderen door middel van uitdeuken zonder spuiten.

Door het speciaal ontworpen Caravanwand herstelsysteem om geprofileerde wanden/daken onzichtbaar te repareren/herstellen, krijgt u een perfecte afwerking. Uiteraard staan wij garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid van de reparatie.

Met het CaravanRepair® concept kunnen alle structuren (geprofileerde camper of caravan zijwanden) en kleuren van caravanschades onzichtbaar hersteld worden. Doordat schade aan uw kampeermiddel meestal is verzekerd en Autoschade Pauwels met alle verzekeringsmaatschappijen samenwerkt, kunt u snel weer zorgeloos genieten van uw camper of caravan.

Maak een afspraak