Onze WA Verhaalservice autoschade is gratisSchade aan uw auto, caravan of camper is al vervelend genoeg. Als u alleen WA, WA plus (of Casco met een schadebedrag onder uw eigen risico) -verzekerd bent en het niet zelf schuld bent (=verhaalbaar) moet u zelf de schade gaan verhalen op de tegenpartij.  Hier komt het nodige bij kijken, enerzijds qua tijd, anderzijds qua deskundigheid. Met onze WA verhaalservice nemen we u dit graag uit handen. Wilt u de schade laten repareren dan is onze WA Verhaalservice gratis.

Laat ons het regelen!

Kom met uw beschadigd voertuig naar ons toe en neem het schadeformulier mee. Wij doen een intake samen met u waarbij we de schade met behulp van foto’s vastleggen. We helpen u mee om het schadeformulier af te ronden. Wij zorgen met onze  verhaalservice  voor autoschade dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor eventuele persoonlijke en letselschade. U krijgt binnen enkele dagen persoonlijke inlogcodes om het verhaalproces op de tegenpartij te volgen. Via deze link kunt u inloggen. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Deze vindt u onderaan deze pagina.

Autoschade verhaald?

Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht. Vervolgens maken we in overleg een afspraak voor het herstellen van de schade aan uw voertuig. Vanaf het moment dat u uw voertuig brengt, wordt u ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig de werkplaats weer in topconditie verlaat. Alle administratieve zaken rondom het verhaalproces worden door ons afgehandeld.

 

Maak een afspraak