Onze WA-verhaalservice is helemaal gratis!

Iedere WA klant kan gratis gebruik maken van onze WA verhaalservice. Met deze dienst zorgen wij ervoor dat de schade van de WA verzekerden wordt verhaald op de tegenpartij. Want als je WA verzekert bent en schade rijdt door de schuld van die tegenpartij, moet je je schade zelf verhalen op die tegenpartij. Dat nemen wij nu uit handen door een samenwerking met Schadehulp, een organisatie die dit al jaren voor allerlei opdrachtgevers uitvoert.

Wij willen graag zoveel mogelijk onze klanten ontzorgen en zijn daarom altijd op zoek naar extra service-elementen die het ontzorgingsprincipe ondersteunen. De gratis WA verhaalservice past dan ook prima bij onze kernwaarde servicegerichtheid. Schade rijden is al vervelend genoeg en als je dan nog zelf alles moet regelen terwijl de schuldvraag bij de tegenpartij ligt, is dat extra zuur. Dat nemen we graag uit handen! Natuurlijk leveren wij deze dienst niet alleen aan particulieren maar ook voor tussenpersonen of wagenparkbeheerders die hier vaak mee te maken hebben. En het gehele proces is te volgen via internet want bij aanmelden van de schade krijgt iedere klant een login waarmee hij of zij het proces kan volgen. Zodra de schade is verhaald, krijgt de klant een bericht en kan er een afspraak gemaakt worden voor de reparatie. De gehele dienst bieden wij gratis aan. Gelukkig hebben wij hiervoor een zeer professionele partner gevonden die dit proces al jaren verzorgd voor diverse klantengroepen: Schadehulp.

A.A.S.
Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijk landelijk netwerk van dé betere servicegerichte autoschadeherstelbedrijven. Deze schadeherstelbedrijven zijn zelfstandige ondernemers met hart voor de zaak en hun klanten. Zij hebben zich verenigd in de coöperatie A.A.S. met doelstellingen op omzet-, inkoop-, en kwaliteitsgebied en onderlinge kennisuitwisseling.
Kenmerkend is de no-nonsense mentaliteit van de leden, de servicegerichtheid naar de klanten en een duidelijke focus op schadelastbeheersing, scholing en kwaliteit.

Schadehulp

Schadehulp is een volledig onafhankelijk schaderegelingsbureau. Voor veel assurantietussenpersonen in Nederland verzorgt Schadehulp inmiddels al jaren de schadeafwikkeling ontstaan door allerlei gebeurtenissen bijvoorbeeld verkeer, brand, aansprakelijkheid, transport. Schadehulp verzorgt de gehele administratieve afwikkeling van de schade en de klant kan deze afhandeling stap-voor-stap volgen via de website. De directeur van Schadehulp is met regelmaat te zien als expert bij het tv programma Kassa.