Schade aan uw motor vakkundig hersteldHeeft u schade aan uw motor en moet dit netjes hersteld worden? Bij Autoschade Pauwels herstellen we schade aan uw motor met de nieuwste hersteltechnieken. Van kleine tot grote schades, wij helpen u graag bij het herstellen van uw motor in originele staat, zodat er niets van de schade zichtbaar blijft.

Schade door een val of schuiver

Veruit de meest voorkomende schade bij motoren die wij tegenkomen is valschade. Een schuiver over het asfalt kan behoorlijke schade aan uw motor met zich meebrengen. Schade aan of scheuren in de kuip en deuken en krassen in de tank zijn voorbeelden van vervelende schades die ook bij een kleine val of schuiver kunnen ontstaan.
Heeft u een schuiver gemaakt of heeft u uw motor per ongeluk uit de handen laten vallen? Autoschade Pauwels heeft veel ervaring met het herstellen van schade veroorzaakt door een val of schuiver.

Aanrijding of ongeval

Minstens zo vervelend is de schade die veroorzaakt is door een aanrijding of ongeval. Hierbij is er vaak meer schade dan alleen de krassen en deuken die zichtbaar zijn. Denk aan schade aan het frame. Door een botsing kan deze gebogen of krom zijn. Het is belangrijk dat het frame op zo’n moment gericht wordt, zodat u na het herstel van de schade weer veilig de weg op kunt. Autoschade Pauwels komt ook regelmatig schade aan velgen tegen. In veel gevallen is een deuk in een velg nog goed en verantwoord te herstellen.

Gebruiksschade

Motoren staan over het algemeen een groot deel van hun tijd in een garage, stalling of berging. Dat is niet zonder risico, want een krasje, deukje of scheurtje is zo gemaakt. Of het nu bewust of onbewust is. Een goed voorbeeld van gebruiksschade. Maar gebruiksschade kan ook worden veroorzaakt door rommel op de weg, loszitten onderdelen van de motor of motorkleding of een onoplettende passant als uw motor geparkeerd staat.

Kuipschade

Schade aan de kuip of een kap is een veelvoorkomende motorschade. Omdat veel kuipen en kappen gemaakt zijn van een kunststof, heeft u niet zo snel een deuk, maar wel snel last van scheuren en krassen. Die zijn over het algemeen goed te herstellen, bijvoorbeeld met kunststoflassen. Dat scheelt vaak veel geld, omdat een nieuwe kuip in originele kleur behoorlijk in de papieren kan lopen. Heeft u schade aan uw kuip of is een van uw kappen gebroken of gescheurd? Stuur ons wat foto’s of kom langs, we informeren je graag over de mogelijkheden voor het herstel van de kuip- of kapschade.

Dit soort kleine schades kan vaak met een slimme ingreep of nieuwe techniek worden hersteld, waardoor een hoop geld wordt bespaard. Autoschade Pauwels beschikt over deze kennis en technieken, waardoor we uw motor op een efficiënte manier herstellen. En dat scheelt dus geld.

Uitdeuken zonder spuiten

Bij sommige motorschades is het mogelijk om de schade te herstellen, zonder dat daarbij een verfspuit aan te pas komt. In vaktaal noemen we dit ‘uitdeuken zonder spuiten’. Dit kan alleen als er geen lakschade is ontstaan en de deuk niet te diep of groot is. Want zelfs het kleinste haarscheurtje in de lak, kan op langere termijn roest of loslatende lak veroorzaken.

Geen omkijken naar uw schade

Autoschade Pauwels zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de schade of het herstel daarvan. Dat doen we met een aantal slimme maatregelen.

Alle soorten motoren, motorfietsen en tweewielers

Autoschade Pauwels is een allround motorschade herstelbedrijf. Wij herstellen dus alle soorten motoren, tweewielers, auto’s, vrachtauto’s. Van choppers tot racefietsen. Zo lang er professioneel spuitwerk bij komt kijken is autoschade Pauwels uw partner:

  • Tour motor
  • Sport motor
  • Chopper
  • Klassieke motor
  • Bromfiets
  • Scooter
Maak een afspraak