Autoruit reparatiesIs de schade aan uw voorruit groter dan een 2 Euromunt of is een andere ruit dan de voorruit beschadigd? Dan kan deze ruit niet meer worden gerepareerd en moeten wij uw autoruit vervangen. Laat u bij Autoschade Pauwels jouw autoruit vervangen? Wij zorgen voor de afhandeling met uw verzekeraar. Wel zo makkelijk! 

Heeft u een sterretje in uw ruit? Autoschade Pauwels is de glasspecialist die uw autoruiten weer in perfecte staat kan maken. Als aangesloten glasspecialist kunnen we snel en vakkundig autoruit herstel bieden. Speciaal opgeleide vakmensen met uitstekende apparatuur repareren of vervangen de ruit snel en effectief. Bovendien hebben we speciale afspraken met verzekeringsmaatschappijen, waardoor u profiteert van voordelen van uw eigen risico.

Sterretje in uw ruit?

Heeft u een sterretje in uw ruit? Voorkom erger door uw ruit snel te laten repareren bij Autoschade Pauwels in Druten. Met onze hars-injectiemethode verdwijnen de sterretjes vrijwel geheel, daarbij krijgt u tien jaar garantie op de reparatie. Daarnaast is reparatie van de voorruit in de meeste gevallen (vanaf WA+) helemaal gratis.

Autoruit vervangen?

Wanneer uw autoruit niet meer te herstellen is, zorgen wij ervoor dat er een nieuwe wordt geplaatst. Dit met tien jaar garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt dan alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen. Daarbij nemen wij alle bijkomende financiële en administratieve zorgen uit handen.

Kenteken graveren

Het is verstandig om uw kenteken in uw autoruit te laten graveren. Hiermee kunt u diefstal van uw auto voorkomen en maakt u uw auto onbruikbaar voor inbrekers.

Raamblindering

Autoschade Pauwels is de betrouwbare en betaalbare partner voor uw raamblindering. Raamblindering heeft vele voordelen. Zo kunnen inbrekers niet meer in uw auto kijken en zorgt het op deze manier voor meer veiligheid. Maar naast de moie styling, is het ook ideaal UV-bescherming en zonwering. Autoschade Pauwels is de specialist voor raamblindering die precies voldoet aan alle wettelijke eisen.

Maak een afspraak