Wat te doen bij schade

Bij schade heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan het oneindig op zoek gaan naar informatie over vragen die u heeft. U wilt graag zo snel mogelijk een oplossing voor vragen als: ‘Hoe moet ik handelen?’, ‘Wie kan mij helpen?’, ‘Hoe zit het met mijn verzekering?’.

100% ontzorgen

Bij Autoschade Pauwels (A.A.S.) ontzorgen we u graag. We vinden het vanzelfsprekend dat alles voor u wordt geregeld bij schade en dat uw vragen worden beantwoord. Ook voor advies kunt u ons altijd bereiken.

Uiteraard kunt u direct een vraag stellen of een afspraak maken.

Schade auto’s

Wij zijn als schadeherstellers gespecialiseerd in autoschade. Voor de meest uiteenlopende schades kunt u bij een van onze locaties  in Druten of Wijchen terecht.

Schade caravans / schade campers

Wij hebben ons ook gespecialiseerd in caravanschade en camperschade. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal zoals aluminium- en kunststofdelen. Voor het repareren van kleine schades wordt gebruik gemaakt van een speciale mal. Door deze methode hoeft de wand niet in zijn geheel vervangen te worden maar repareren wij alleen het beschadigde deel.

Schade motoren / schade scooters

U kunt voor motorschade en scooterschade bij ons terecht. Uw motor of scooter wordt in perfecte staat herstelt door onze vakmensen.

Schade vrachtwagens

Vrachtwagen schadeherstel vereist de benodigde kennis en ervaring. Hierbij zijn ook de grootte van de werkplaats en aangepaste spuitcabines van belang. Binnen het A.A.S. netwerk zijn meerdere schadeherstellers gespecialiseerd in dit onderdeel. Autoschade Pauwels heeft hier reeds jarenlang ervaring mee.

Autoruitschade

Bij schade aan uw autoruit is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt hersteld. Bij iedere vorm van autoruitschade kunt u bij ons terecht. Ook op dit onderdeel leveren wij u vanzelfsprekend de beste service en kwaliteit.