Autoschade herstellen

Maak een afspraak

Precisie tot in detail is waar we voor staan. Gelukkig ervaren onze klanten dat ook. Wat is uw ervaring?Schade aan uw auto is altijd vervelend. Autoschade Pauwels is het autoschadeherstelbedrijf dat uw schade snel en vakkundig kan herstellen.

We werken samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van uw autoschade. Uw schade wordt vakkundig hersteld in onze moderne werkplaats met de nieuwste technieken. Daarnaast ontvangt u altijd 4 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden.

Wij staan voor service en kwaliteit. Heeft u grote schade waardoor u niet meer verder kunt rijden? Dan kunt u gebruik maken van onze 24/7 service. Maar ook kunnen wij u ophalen en terugbrengen en kunt u gebruik maken van vervangend vervoer.

Bovendien hebben we met veel verzekeringsmaatschappijen speciale afspraken, waardoor u profiteert van voordelen van uw eigen risico. Daarnaast regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij, waardoor u zelf niets meer hoeft te doen!

Wij verrichten alle herstelwerkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor deelspuiten, uit polijsten van krassen, uitdeuken zonder spuiten en spuitwerkzaamheden.

Bent u niet verzekerd voor uw schade?

Wij kunnen ook uw autoschade herstellen waar u niet voor verzekerd bent. In dit geval kunnen we gebruik maken van gebruikte onderdelen of zogenoemde imitatie-onderdelen. Hierdoor kunnen we de herstelwerkzaamheden voordelig uitvoeren.

Afhankelijk van de schade en wat uw wensen zijn, kunnen we, in overleg, met deze methodes de schadelast in ieder geval zo laag mogelijk houden. Een prijsafspraak voor de reparatie is altijd mogelijk. Door een prijsafspraak weet u precies wat het herstel kost, dit is helder en eerlijk.

Maak een afspraak